Har du behov av ett besökshanteringssystem?

Har du ett företag eller mottagning med behov av ett besökshanteringssystem? När det gäller besökshanteringssystem så kan du vända dig till EasyiD. Deras besökssystem heter EasyVisit. Med hjälp av denna så kan du ha koll på vilka besök du har under dagen. Det ger en full kontroll på vilka som är i lokalen och när. Systemet i sig kan även användas för besöksregistrering. Det gör att besökare själva kan checka in, utan att du behöver ha en bemannad reception. Det går även att föranmäla besökare.

Smart hanteringssystem för besökare

Ett besökshanteringssystem kan vara bra om du har en mottagning av något slag. Det besökshanteringssystem som heter EasyVisit består av:

  • Enkel administration
  • Förbrukningsmaterial
  • Funktionsanpassad terminal
  • QR och streckkodsläsare
  • Quick support tjänst
  • Installation & utbildning

Det finns många fördelar med detta system. Det är dels användarvänligt dels säkert. Andra fördelar är att systemet är dynamiskt, logiskt att använda, skalbart för just din verksamhet samt att den har en attraktiv licensmodell.

Ha koll på dina besökare

Det kan vara bra att ha full koll på de besök du har under dagen. Att använda ett besökssystem som detta underlättar det en hel del. Den är även smart på det sätt att dina besökare själv kan checka in och ut. Sedan så kan detta system även integreras med Outlook, Microsoft Exchange Server och Active Directory. Du kan också lägga till ett smart kösystem i detta system.

Vill du veta mer om detta system eller mer om företaget bakom, se då till att kolla in deras sida, eller ta kontakt med dem så kan de berätta mer.