Boka hemstädning i Göteborg

Du som är intresserad av att få hjälp med hemstädning i Göteborg, du kan boka in hemstädning Göteborg via Dannebacken. Hos dem finns det flera tjänster som:

  • Hemstädning och hemservice
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning och storstädning
  • Trädgårdsskötsel
  • Altan-och fasadtvätt

När det gäller städning av hemmet så kan denna skräddarsys så att den passar just de behov du har. Dessutom har du rätt till RUT-avdrag.

I Göteborg kan du få hemmet städat

Med en hemstädning i Göteborg via Dannebacken kan du själv välja om hemmet ska städas varje eller varannan vecka. Du får alltid besök av samma städpersonal, så att du kan känna dig trygg. Just att boka hemstädning är inte fel. Det gör att du får tid över till annat. Idag är det ganska vanligt att få hjälp med städning av hemmet. Sedan så har detta företag även andra bra städtjänster om du behöver få det städat på annat sätt.

Rejäl städning av hemmet

Om du vill ha en riktigt rejäl städning av hemmet, före du får hemstädning varje vecka så kan det vara smart att boka in en storstädning till att börja med. Du som ska flytta, du kan satsa på att boka en flyttstädning.

Dannebacken kan även ta hand om annat, så som att fixa med din trädgård eller att de kan tvätta din fasad eller din altan.

Många bra tjänster

Du som vill ha hjälp med städning, putsning av fönster eller service av hemmet, du kan med fördel välja att anlita Dannebacken. Deras personal har rätt utbildning och certifieringar. Du kan läsa mer om deras olika tjänster på deras hemsida.